FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
witam. pojawi³ siê u mojej ma³ej taki ma³y problem: otó¿ w tylnym prawym kole podczas jazdy s³ychaæ obcieranie, skrzypienie co¶ w tym stylu. mam wra¿enie jednak ¿e podczas przyspieszania ono cichnie do jakie¶ prêdko¶ci: hehe budzika nie zamyka³em nie nie:P ). czy kto¶ spotka³ siê z czym¶ takim:/ bardzo bardzo mnie to dra¿ni:/ pozdroo
a czasem rêczny odbija ? bo takie piszczenie jest czesto jak reczny czy jak jeszcze sa bebny to okladziny jak nie odbijaja i wlasnie jak sie jedzie wolno to skrzypia potem ju¿ nie slychaæ tego..
Gość
Ty masz tarczobêbny wi êc na pewno blokuj± szczêki,nie zaci±gaj go na noc przy takich mrozach,ja zostawiam na biegu na noc:)
Gość
dok³adnie, tylko na biegu :)
ch³opaki to nie od tego:P ja nie u¿ywam rêcznego wcale w zime:PP poszed³ wahacz, ³o¿ysko albo co¶ jeszcze innego jebanego:/ ehh ...
Gość
£ooooooo,to Ci siê narobi³o
Gość
to bedzie to co by³o u mnie kriss... mogla rozsypac sie piasta... najpierw lozysko posz³o co nie zawsze daje o sobie znac a potem rozkruszylo mi piaste. posz³a jak wafelek od loda.
Nie wiem jak z tym ³o¿yskiem, ale jakby piasta siê rozsypa³a to nie ujecha³by, mi siê kiedy¶ poluzowa³a lekko to zrobi³ siê taki negatyw jak w grubych projektach GS i w±tpiê ¿eby rozkruszona piasta czy ³o¿ysko cich³o, najlepiej by³by podnie¶æ ty³, wrzuciæ bieg i wtedy szukaæ przyczyny... a przyczyn mo¿e byæ duuuuuu¿o, od b³ota po¶niegowego miêdzy czujnikiem abs a pó³o¶k±, po urwany ³±cznik stabilizatora, czy dyfer...
wiêc tak: wymienione zosta³y szczêki rêcznego, do tego ³o¿ysko i piasta:/ o koszty nie pytajcie:// nie ¿ycze nikomu;[