FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
★★★
chlopaki,czy zna ktos jakies sprawdzone srodki do farbowania?myslalem o RENOSKÓR, tani i ponc dobry.ale moze ktos z was probowal czegos innego.mam zamiar odswiezyc mojo jasno mezowo skorke w srodku ,podloge i s³ópki przednie.
Gość
renoskór sprawdzone, wypróbowane, polecam
★★★
adri4n napisał:
renoskór sprawdzone, wypróbowane, polecam
a mozna wiedziec gdzie to mozna kupic i czy jest taka barwa jaka mie interesuje? aby podejrzec zapraszam do galerii
Gość
nie wiem czy u nas w sklepach gdzie¶ dostaniesz, szczerze to w±tpiê. na allegro zamów, s± wzorniki to co¶ dobierzesz,
powodzenia i pochwal siê pó¼niej efektami....
★★★
ten renoskór cos nie bardzo jest.skorka odt³uszczona i wogole ale to sie maze i psakudnie wygloda.uzywal ktos tego srodka?
Gość
a czym to nak³adasz??
★★★
pêdzeleczkiem i walkiem probowalem ale kiepsko to wychodzi.bylem tez u goscia co czysci skory ,tapicerki itp i powiedzial ze skora jest przytarta i ze farbowanie nie pomoze.mozliwe to?
Gość
ja robi³em g±beczk± tak± zwyczajn± od mycia naczyñ :)
w³a¶nie g³ównie na przytarcia jest ta farba, ¿e je maskuje i wogóle.... s± zdjêcia na necie przed malowaniem, w trakcie i po...tak¿e wiesz.... z byle gówna zrobi siê ca³kiem przyzwoite materia³y :)
ja malowa³em sobie kierownice tak na szybko na próbê. mia³em powycieran± na maxxa i wogóle.... pomalowa³em jedn± warstwê i by³o mega.... tyle ¿e niczym nie zabezpieczy³em tego po malowaniu i siê po¶ciera³o znowu....ale ju¿ mniej.
★★★
a suszyles to czyms,np suszarko?kurde a nie wiesz gdzie w koninie mozna to dostac bo takie dobieranie kolorow na odleglosc to nie bardzo.