FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
★★★
chlopaki,czy zna ktos jakies sprawdzone srodki do farbowania?myslalem o RENOSKÓR, tani i ponc dobry.ale moze ktos z was probowal czegos innego.mam zamiar odswiezyc mojo jasno mezowo skorke w srodku ,podloge i słópki przednie.
Gość
renoskór sprawdzone, wypróbowane, polecam
★★★
adri4n napisał:
renoskór sprawdzone, wypróbowane, polecam
a mozna wiedziec gdzie to mozna kupic i czy jest taka barwa jaka mie interesuje? aby podejrzec zapraszam do galerii
Gość
nie wiem czy u nas w sklepach gdzieś dostaniesz, szczerze to wątpię. na allegro zamów, są wzorniki to coś dobierzesz,
powodzenia i pochwal się później efektami....
★★★
ten renoskór cos nie bardzo jest.skorka odtłuszczona i wogole ale to sie maze i psakudnie wygloda.uzywal ktos tego srodka?
Gość
a czym to nakładasz??
★★★
pędzeleczkiem i walkiem probowalem ale kiepsko to wychodzi.bylem tez u goscia co czysci skory ,tapicerki itp i powiedzial ze skora jest przytarta i ze farbowanie nie pomoze.mozliwe to?
Gość
ja robiłem gąbeczką taką zwyczajną od mycia naczyń :)
właśnie głównie na przytarcia jest ta farba, że je maskuje i wogóle.... są zdjęcia na necie przed malowaniem, w trakcie i po...także wiesz.... z byle gówna zrobi się całkiem przyzwoite materiały :)
ja malowałem sobie kierownice tak na szybko na próbę. miałem powycieraną na maxxa i wogóle.... pomalowałem jedną warstwę i było mega.... tyle że niczym nie zabezpieczyłem tego po malowaniu i się pościerało znowu....ale już mniej.
★★★
a suszyles to czyms,np suszarko?kurde a nie wiesz gdzie w koninie mozna to dostac bo takie dobieranie kolorow na odleglosc to nie bardzo.