FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
OSTATNIO PRZESTAL DZIALAAC MI CENTRALNY ZAMEK Z PILOTA,WCZORAJ ZAUWAZTYLEM ZE NIERAZ JAK WLONCZE HALOGENY TO PRAWY MI MRUGA,TEZ ZAUWAZYLEM ZE NIERAZ MI NIE SWIECI SWIATLO W SCHOWKU NIE WIEM CO SIE DZIEJE.....MOZE DLATEGO SPALIAL MI SIE PRZETWORNICA ,TEZ OSTATNIO WYMIENIALEM 2 RAZY BEZPEICZNIK BO MI SIE SPALIL OD PRAWEGO PRZEDNEIGO I TYLNIEGO POSTOJU
Gość
mo¿liwe ¿e jakie¶ zwarcie w instalacji...
pisa³e¶ mi ¿e tylko centralka z pilota nie dzia³a a nie ze pó³ elektryki siê powali³o... zajrzyj do alternatora, mo¿liwe ze tam le¿y przyczyna i zobacz te¿ czy w tylnych lampach nie ma wilgoci, wykrêæ je i sprawd¼ te¿ uszczelki w okó³ lamp.
dzisiaj zajrzalem pod samochod do halogena i wszystko sie wyjasnilo mialem urwany kabelek przy wtyczce i mi robilo zwarcie juz jest ok jak narazie a co dalej zobaczymy
Gość
to dobrze ¿e siê wyja¶ni³o. dobra robota :)
Gość
oooooooo...to dziwny przypadek... bo jak widzia³e¶ u mnie na zgaszonym silniku ¶wiec± ciemniej a jak siê zapali to siê rozja¶niaj±. Kris przy czerwonej ma tak samo...
Admin♛
zaczynam siê baæ tych ringów powoli a jeszcze nie mam za³o¿onych
★★★★
zima jest ma³o pr±du z aku i szalej± ringi ... s± nowe przetwornice za 140z³ co przy niskim pr±dzie ¶wiec± jak powinny ale cena odpycha...