FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
OSTATNIO PRZESTAL DZIALAAC MI CENTRALNY ZAMEK Z PILOTA,WCZORAJ ZAUWAZTYLEM ZE NIERAZ JAK WLONCZE HALOGENY TO PRAWY MI MRUGA,TEZ ZAUWAZYLEM ZE NIERAZ MI NIE SWIECI SWIATLO W SCHOWKU NIE WIEM CO SIE DZIEJE.....MOZE DLATEGO SPALIAL MI SIE PRZETWORNICA ,TEZ OSTATNIO WYMIENIALEM 2 RAZY BEZPEICZNIK BO MI SIE SPALIL OD PRAWEGO PRZEDNEIGO I TYLNIEGO POSTOJU
Gość
możliwe że jakieś zwarcie w instalacji...
pisałeś mi że tylko centralka z pilota nie działa a nie ze pół elektryki się powaliło... zajrzyj do alternatora, możliwe ze tam leży przyczyna i zobacz też czy w tylnych lampach nie ma wilgoci, wykręć je i sprawdź też uszczelki w okół lamp.
dzisiaj zajrzalem pod samochod do halogena i wszystko sie wyjasnilo mialem urwany kabelek przy wtyczce i mi robilo zwarcie juz jest ok jak narazie a co dalej zobaczymy
Gość
to dobrze że się wyjaśniło. dobra robota :)
Gość
oooooooo...to dziwny przypadek... bo jak widziałeś u mnie na zgaszonym silniku świecą ciemniej a jak się zapali to się rozjaśniają. Kris przy czerwonej ma tak samo...
Admin♛
zaczynam się bać tych ringów powoli a jeszcze nie mam założonych
★★★★
zima jest mało prądu z aku i szaleją ringi ... są nowe przetwornice za 140zł co przy niskim prądzie świecą jak powinny ale cena odpycha...