FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Gość
normalnie to jest cyrk na kó³kach co te urzêdasy wyprawiaj±
zreszt± przeczytajcie sami
http://expressilustrowany.pl/akcje_expr … aa58000000
Gość
w artykule wyra¼nie pisze ¿e taka ¶ciema to ju¿ te¿ nie przejdzie....
Co za idioci. Gnoje, sobie niech podnios±, kurde ubezpieczenie powinno sie p³aciæ albo od wieku auta, albo od pojemno¶ci a nie od tego czy ja mam BMW czy Syrene! Banda debili. Wysterzelac ca³y ten rz±d
Gość
Zobaczymy ile zap³acê w marcu bo wychodzi mi ubezpieczenie, do tej pory przy 60% p³aci³em za swoj± 740 z³ na rok, dobrze ¿e mam 35 lat ale wspó³czuje m³odszym u¿ytkownikom BMW. Posra³o ich konkretnie.
Gość
ja dzisiaj ju¿ przed³u¿y³em sobie umowê. mam nadzieje ¿e ¿adnych dop³at ani nic mi nie przy¶l±.
jak na razie w tym roku jeszcze podwy¿ek za oc nie by³o.
Admin♛
³o OC ciê¿ka sprawa.... domnie ju¿ przysz³o od jakiego¶ radcy prawnego ¿e musze zp³±ciæ tzn do niedzieli bo inaczej to co¶ mi zrobi± ale nie wiem co bo nie czyta³em tego ;/
dla ciekawych 446z³ za kanta z 90r 1,8 ale na ojca
"bmw jest najczê¶ciej tuningowan± mark± - posiadacze tych aut je¿d¿± do¶æ brawurowo, by pokazaæ mo¿liwo¶ci swoich wozów. Dlatego ubezpieczyciele za te samochody ka¿± wiêcej p³aciæ" Hahahahaha, idioci.
Ja mam w Alianz, i te¿ na ojca, mam w dowodzie 2.0 i bez NW mam 780z³. Rozmawia³em latem ze znajomym, ma 7er 3.5l i w Warcie p³aci³ 560 z³.
I tak ogólnie to nie ma co sraæ w majty, no bo praktycznie tak du¿o nie podnie¶li, bo jak widaæ du¿o siana p³ac± Ci co maj± 19 lat, to wzwy¿ka za wiek, no i pewnie policzyli to bez ¿adnych zni¿ek. No a w sumie to i tak co roku podnosz± gnoje
Ostatnio edytowany przez Igiel_E30 (2012-01-14 01:23:06)
Ja mam w hdi i za 530i palce 710z³ za ca³y rok, a na poczcie mi powiedzieli 630z³ na rok, tak¿e nie tak ¼le, my¶la³em ¿e bêdzie dro¿ej.
A w warcie co¶ ko³o 2 tys mi powiedzieli, bo tam trzeba mieæ 30lat ¿eby posiadaæ pe³ne zni¿ki, zal normalnie
to s± z³odzieje jednym s³owem ±z sie boje jak w marcu pójdê ubiezpieczyæ auto... i tak sie przenios³em do TUV bo mi policzyli 420 na ca³y rok bez nw za BMW to prawie po³owa mniej niz w Uniqua... do¶æ ¿e ceny paliw nas zabijaj± to jeszcze to OC:/
JA TEZ MAM NA OJCA I P£ACE 399Z£ NA ROK W FIRMIE BTA Z KIJOWA ODPOWIEDNIK PZU I MAM TO GDZIES NIECH SIE INNI MARTWIA . UBEZPIECZA£EM U ZNAJOMEGO ON PROWADZI SZKO£E JAZDY AUTKO NUM DO NIEGO 602442776 ON WYBIERZE NAJTANSZE NA RYNKU POLSKIM POLECAM
Gość
Ja mam do lipca zobaczymy co zrobi±... pamiêtajcie ¿e jeste¶my Polakami a jak mówi przys³owie "Polak potrafi"
★
Odwali³o im i tyle !!!