FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Gość
normalnie to jest cyrk na kółkach co te urzędasy wyprawiają
zresztą przeczytajcie sami
http://expressilustrowany.pl/akcje_expr … aa58000000
Gość
w artykule wyraźnie pisze że taka ściema to już też nie przejdzie....
Co za idioci. Gnoje, sobie niech podniosą, kurde ubezpieczenie powinno sie płacić albo od wieku auta, albo od pojemności a nie od tego czy ja mam BMW czy Syrene! Banda debili. Wysterzelac cały ten rząd
Gość
Zobaczymy ile zapłacę w marcu bo wychodzi mi ubezpieczenie, do tej pory przy 60% płaciłem za swoją 740 zł na rok, dobrze że mam 35 lat ale współczuje młodszym użytkownikom BMW. Posrało ich konkretnie.
Gość
ja dzisiaj już przedłużyłem sobie umowę. mam nadzieje że żadnych dopłat ani nic mi nie przyślą.
jak na razie w tym roku jeszcze podwyżek za oc nie było.
Admin♛
ło OC ciężka sprawa.... domnie już przyszło od jakiegoś radcy prawnego że musze zpłącić tzn do niedzieli bo inaczej to coś mi zrobią ale nie wiem co bo nie czytałem tego ;/
dla ciekawych 446zł za kanta z 90r 1,8 ale na ojca
"bmw jest najczęściej tuningowaną marką - posiadacze tych aut jeżdżą dość brawurowo, by pokazać możliwości swoich wozów. Dlatego ubezpieczyciele za te samochody każą więcej płacić" Hahahahaha, idioci.
Ja mam w Alianz, i też na ojca, mam w dowodzie 2.0 i bez NW mam 780zł. Rozmawiałem latem ze znajomym, ma 7er 3.5l i w Warcie płacił 560 zł.
I tak ogólnie to nie ma co srać w majty, no bo praktycznie tak dużo nie podnieśli, bo jak widać dużo siana płacą Ci co mają 19 lat, to wzwyżka za wiek, no i pewnie policzyli to bez żadnych zniżek. No a w sumie to i tak co roku podnoszą gnoje
Ostatnio edytowany przez Igiel_E30 (2012-01-14 01:23:06)
Ja mam w hdi i za 530i palce 710zł za cały rok, a na poczcie mi powiedzieli 630zł na rok, także nie tak źle, myślałem że będzie drożej.
A w warcie coś koło 2 tys mi powiedzieli, bo tam trzeba mieć 30lat żeby posiadać pełne zniżki, zal normalnie
to są złodzieje jednym słowem ąz sie boje jak w marcu pójdę ubiezpieczyć auto... i tak sie przeniosłem do TUV bo mi policzyli 420 na cały rok bez nw za BMW to prawie połowa mniej niz w Uniqua... dość że ceny paliw nas zabijają to jeszcze to OC:/
JA TEZ MAM NA OJCA I PŁACE 399ZŁ NA ROK W FIRMIE BTA Z KIJOWA ODPOWIEDNIK PZU I MAM TO GDZIES NIECH SIE INNI MARTWIA . UBEZPIECZAŁEM U ZNAJOMEGO ON PROWADZI SZKOŁE JAZDY AUTKO NUM DO NIEGO 602442776 ON WYBIERZE NAJTANSZE NA RYNKU POLSKIM POLECAM
Gość
Ja mam do lipca zobaczymy co zrobią... pamiętajcie że jesteśmy Polakami a jak mówi przysłowie "Polak potrafi"
★
Odwaliło im i tyle !!!