FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Jeżeli szukają Państwo mebli na wymiar, to na pewno moja oferta będzie odpowiednia, gdyż wykonuje meble na wymiar spełniając każde indywidualne zapotrzebowanie, dostarczając nowoczesnych i profesjonalnych rozwiązań.
Produkcja mebli na wymiar w moim wykonaniu, to pełen profesjonalizm, połączony z wieloletnim doświadczeniem działalności na rynku meblarskim. Gwarantuje to Państwu produkty najwyższej klasy - meble na zamówienie, które spełnią oczekiwania najbardziej wymagających Klientów!
Jeśli zdecydowali się państwo na skorzystanie z moich usług, proszę o kontakt w celu spotkania. Umawiając się na spotkanie w domu, biurze - obiekcie w którym mają zostać wykonane meble omówimy zakres prac, państwa wyobrażenia, oraz ewentualnie zaproponuje własne rozwiązania, ostatecznie podając wycenę.
WIZYTA I WYCENA JEST DARMOWA
witam ja jestem na etapie mebli w swoim domku potrzebuje wycene mebli kuchennych malowane na biały połysk albo w akrylu kiedy pasuje na pomiar moj num tel 665121928 miejsce pomiaru Wola Podłęzna
zbych napisał:
witam ja jestem na etapie mebli w swoim domku potrzebuje wycene mebli kuchennych malowane na biały połysk albo w akrylu kiedy pasuje na pomiar moj num tel 665121928 miejsce pomiaru Wola Podłęzna
nie ma problemu, bede dzwonił ale myśle ze wstępnie wtorek godzina popołudniowa.
Meble na wymiar są dziś bardzo popularnym produktem. Można wszystko doprecyzować i dostać meble idealne do danego pomieszczenia.
Ja zdecydowałem się na meble pod wymiar ponieważ mam małe mieszkanie i był kłopot z dopasowaniem gotowych mebli.
Witam teraz bardzo polularne są meble pod wymiar