FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Je¿eli szukaj± Pañstwo mebli na wymiar, to na pewno moja oferta bêdzie odpowiednia, gdy¿ wykonuje meble na wymiar spe³niaj±c ka¿de indywidualne zapotrzebowanie, dostarczaj±c nowoczesnych i profesjonalnych rozwi±zañ.
Produkcja mebli na wymiar w moim wykonaniu, to pe³en profesjonalizm, po³±czony z wieloletnim do¶wiadczeniem dzia³alno¶ci na rynku meblarskim. Gwarantuje to Pañstwu produkty najwy¿szej klasy - meble na zamówienie, które spe³ni± oczekiwania najbardziej wymagaj±cych Klientów!
Je¶li zdecydowali siê pañstwo na skorzystanie z moich us³ug, proszê o kontakt w celu spotkania. Umawiaj±c siê na spotkanie w domu, biurze - obiekcie w którym maj± zostaæ wykonane meble omówimy zakres prac, pañstwa wyobra¿enia, oraz ewentualnie zaproponuje w³asne rozwi±zania, ostatecznie podaj±c wycenê.
WIZYTA I WYCENA JEST DARMOWA
witam ja jestem na etapie mebli w swoim domku potrzebuje wycene mebli kuchennych malowane na bia³y po³ysk albo w akrylu kiedy pasuje na pomiar moj num tel 665121928 miejsce pomiaru Wola Pod³êzna
zbych napisał:
witam ja jestem na etapie mebli w swoim domku potrzebuje wycene mebli kuchennych malowane na bia³y po³ysk albo w akrylu kiedy pasuje na pomiar moj num tel 665121928 miejsce pomiaru Wola Pod³êzna
nie ma problemu, bede dzwoni³ ale my¶le ze wstêpnie wtorek godzina popo³udniowa.
Meble na wymiar s± dzi¶ bardzo popularnym produktem. Mo¿na wszystko doprecyzowaæ i dostaæ meble idealne do danego pomieszczenia.
Ja zdecydowa³em siê na meble pod wymiar poniewa¿ mam ma³e mieszkanie i by³ k³opot z dopasowaniem gotowych mebli.
Witam teraz bardzo polularne s± meble pod wymiar