FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
OBSERWATOR‽
Witam wszystkich.. Jestem tak jak wy pasjonatem BMW,, sam posiadam BMW e46 Coupe 2.0 Ci...¶wietne auto,,ale tak naprawde to najwiêkszy sentyment mam do tych starszych np E30,,
Jestem z okolic Turku i jako¶ przypadkiem znalaz³em wasz team i chêtnie siê podziele z wami moim zainteresowaniem jak i wiedz±.. sam studiuje Mechanike i jako¶ od zawsze motoryzacja to by³a moja pasja..uwielbiam silniki a w szczególno¶ci rzêdowe 6 BMW.
W mojej buni 150 kucy zaledwie..ale mo¿e pokombinuje trochê na wiêcej (jaka¶ zmiana mapy czy co¶ w tym stylu), co bym jeszcze chcia³ zrobiæ to zmiana felg na jakie¶ z polerowanym rancikiem i ¶wiate³ka xenon, bo niestety w mojej zwyk³e, narazie za³o¿y³em ringi na te co mam i nie powiem efekcik w nocy jest fajny.
pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Marcin
Ostatnio edytowany przez martin111291 (2014-03-26 23:34:26)
Moderator
siemanko, wszystko ³adnie piêknie ale za³ó¿ galeriê z osobnym dziale i tam przedstaw autko. witamy i zapraszamy na rozpoczêcie sezonu
★
siema :)
Witamy :)
Witamy i na rozpoczecie sezonu zapraszamy:) ogólnie wiadomo zak³adaj galerie pisz co zrobi³e¶ jakie masz plany co do samochodu, no i zparaszamy do teamu:)
♚♚
R±sia