FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
OBSERWATOR‽
Witam wszystkich.. Jestem tak jak wy pasjonatem BMW,, sam posiadam BMW e46 Coupe 2.0 Ci...świetne auto,,ale tak naprawde to największy sentyment mam do tych starszych np E30,,
Jestem z okolic Turku i jakoś przypadkiem znalazłem wasz team i chętnie się podziele z wami moim zainteresowaniem jak i wiedzą.. sam studiuje Mechanike i jakoś od zawsze motoryzacja to była moja pasja..uwielbiam silniki a w szczególności rzędowe 6 BMW.
W mojej buni 150 kucy zaledwie..ale może pokombinuje trochę na więcej (jakaś zmiana mapy czy coś w tym stylu), co bym jeszcze chciał zrobić to zmiana felg na jakieś z polerowanym rancikiem i światełka xenon, bo niestety w mojej zwykłe, narazie założyłem ringi na te co mam i nie powiem efekcik w nocy jest fajny.
pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Marcin
Ostatnio edytowany przez martin111291 (2014-03-26 23:34:26)
Moderator
siemanko, wszystko ładnie pięknie ale załóż galerię z osobnym dziale i tam przedstaw autko. witamy i zapraszamy na rozpoczęcie sezonu
★
siema :)
Witamy :)
Witamy i na rozpoczecie sezonu zapraszamy:) ogólnie wiadomo zakładaj galerie pisz co zrobiłeś jakie masz plany co do samochodu, no i zparaszamy do teamu:)
♚♚
Rąsia