FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
★★
Witam poszukuje osoby ktora by przerobila bmw e36 sedan 1.8i na manuala i ile by to kosztowalo ...
na pierwszym punkcie koszt skrzyni biegow z lewarkiem a dopiero robocizna automatu chyba nie tak altwo przerobic na manuala o ile wogole sie da przez elektronike?
★★
Elektronike da sie przerobic:-)
Moderator
a nie lepiej zrobic swap na odrazu mocniejszego manuala?
a tak z innej beczki: gdzie zniknął twój cały opis auta wraz z postami? bo nigdzie nie widze a wiem że byl bo sie też udzielałem jak i inni. nie wiem czy cie nie pomyliłem, ty miałes tą naklejke z tyłu na szybie?
Ostatnio edytowany przez seba-e46 (2014-01-14 20:12:52)
seba-e46 napisał:
a tak z innej beczki: gdzie zniknął twój cały opis auta wraz z postami? bo nigdzie nie widze a wiem że byl bo sie też udzielałem jak i inni. nie wiem czy cie nie pomyliłem, ty miałes tą naklejke z tyłu na szybie?
ej faktycznie, chyba nie obraziłeś się Marcin za nasze wypowiedzi co do niektórych modyfikacji Twojego auta?
seba-e46 napisał:
a nie lepiej zrobic swap na odrazu mocniejszego manuala?
ze swapem to jest trochę więcej zachodu bo bębny z tyłu itd. ale dla chcącego nic trudnego ryba 1.8 na 2.5 swapował
♚♚
Przy takim silniku się nie opłaca przerabiać na manual.
Sprzedaj auto i kup inne.
★★
Tak sie zastanawiam ale to zobacze jak to wyjdzie jezeli by to sie nie kalkulowalo to zajezdze ta skrzynie i sie kupi nowa a jeszcze myslalem nad tym zeby kupic jak bede mial kase druga w samej benzynie gaz przelozyc i reszte i tyle aale to sie zobaczy bo z tego co sie dowiedzialem nie oplaci sie przemianiac z automata na manuala tego bmw ale to wszystko jest do przemyslenia jest czas na to
★★
Ale jak bym mial kupywac to w manualu juz bym w automacie nie kupil ale na tej da sie jezdzic i wogole tylko trzeba nieraz przeciagnac na obrotach zeby bieg przelaczyc ale to czasami wiec mysle ze jakos chyba przekulam troche
★★
Ta okularki najwazniejsze heh :-P
cid napisał:
dobre hamulce to podstawa ryba z tego co pamiętam przełożył silnik i kompa z 2.5 a cała reszta była z 1.8
i jeździła
Jak ktos sie zna na rzeczy to z 1.8 nawet 3.0 zrobi i tez sie bedzie kulala :)
Ostatnio edytowany przez Lothar (2014-01-17 01:42:34)