FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Witam.
Jestem w³a¶cicielk± firmy M.T.S która zajmuje siê polerowaniem wibracyjnym aluminium i metali nie¿elaznych. Firma dzia³a od stycznia tego roku ale dotychczasowa dzia³alno¶æ polega³a na pozyskiwaniu do¶wiadczenia i dostrojenia procesu technologii obróbki powierzchni. Dostawc± materia³ów ¶ciernych oraz chemii potrzebnej do uzyskania najlepszych efektów jest firma Roll Wasch. Jest to W³oska firma która dzia³a na rynku od lat 50 ubieg³ego wieku. Wiêcej informacji udzielam pod numerem tel. 667 344 671 lub monikarurek83@gmail.com Siedziba firmy znajduje siê w Koninie . Efekty moich prac mo¿na obejrzeæ na: http://www.granttrade.com/maszyny-do-ob … ochodowych
Zapraszam zainteresowanych.
Dzia³alno¶æ w tej chwili prosperuje pod nazwa Hydro KOM Wszelkich informacji mo¿na Uzyskaæ pod numerem tel 667 344 671. Lub 697 026 962
Ostatnio edytowany przez moniae38 (2014-09-22 13:19:08)
Gość
efekty prac z zdjêc godne... jak wpadn± inne fele do mojego ¿ó³tka to chyba siê skuszê na takie lustereczko :)
HMMMM no efekty sa mega:) a gdzie ma miejsce wogóle ta firma??? ciekawe ile bedzie mnie kosztowa³o wypolerowanie kolektora ssaæego od M20:) zim± wiecej czasu to bedzie sie my¶la³o:)
Admin♛
chyba wiêcej siê z amelinium po³ysku wyci±gn±c nie da
Fajnie to wygl±da:) zw³aszcza ten kolektor który na prawdê mówi mi ¿eby zrobiæ ze swoim to samo :) ju¿ wiem ile kosztuje bo kolega kiedy¶ by³ u was i pyta³ o felgi... a ¿e tak sie zapytam bedzie jaka¶ zni¿ka klubowa hehehhehehehheheh nie no zim± trzeba bêdzie to ogarn±æ
Admin♛
³adne paznokcie
¶ie tam wszystko ¶wieci ciekaw tylko jestem jaki trwa³y jest efekt, co miesi±c szmatka i pasta polerska ¿eby utrzymaæ efekt wystarczy? czy czêsciej
Praca wymaga po¶wiêceñ ;-) ¯ADNYCH PAST POLERSKICH!!!!!! Tylko czysta woda i delikatna szmatka. Metoda ta gwarantuje d³ugotrwa³e utrzymanie siê po³ysku bez utleniania siê stopu.
Gość
teraz paznokcie bomba hehe
no coraz ciekawsze te Wasze prace.... oby tak dalej :)
oj naprawde robi wra¿enie
Admin♛
ojoj i paznokcie i pokrywka sie pas±