FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
witam ja z Radzym naprawiamy auta rozrzady uszczelki pod głowicami wszelkie naprawy praktycznie wszystko tez gazem sie zajmujemy wiec jak cos to zapraszamy posiadamy miejsce do robiena posiadam kompa po canie OBDII
dobrze wiedzieć.. a macie możliwość podłączenia sie do starej e30 z silnikiem m20b20?? a ile bierzecie za wymiamne rozrządu przy tym właśnei silniku???
guma85 napisał:
dobrze wiedzieć.. a macie możliwość podłączenia sie do starej e30 z silnikiem m20b20?? a ile bierzecie za wymiamne rozrządu przy tym właśnei silniku???
PW
★★
a klime bys naprawil? tzn niby sie zalancza ale leci cieple powietrze, bylem nabic i szczelnosc ok, ale facet w wulkanexie stwierdzil ze to albo sprzegielko kompresora albo czujnik...
jak chcecie błedy kasowac to mam wejscia na obdII i na okragle takie jak do e36 nie wiem jakie ma wejscie e30 ale chyba tez okragle dysponuje dis'em, carsoft'em,ncs'em i inpą jak ktos potrzebuje bardzo to i ista sie załatwi
★★
a moglbys sprawdzic co boli ta klime?
★★
a masz mozliwosc sprawdzenia tego na komputerze?
★
ja mialem ten sam problem z klima i musialem wymienic elektrozawor jak to ci nie pomoze to moze jeszcze byc modul na wiatraku od klimy spalony
★★
z tego co czytalem to sprezarke mozna sprawdzic odpalajac klime i obserwujac czy kolo od sprezarki sie kreci, powinno sie co jakis czas zalanczac i odlanczac, i zauwazylem ze ta czesc ze srubami stoi w miejscu czyli chyba jednak sprezarka :l a wiecie jak moglbym to jeszcze sprawdzic? i pozostaly osprzet od klimy...?