FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Siema mam pytanie czy już ktoś regenerował skórę w autku bo ja znalazłem coś takiego na allegro http://allegro.pl/balsam-renowator-skor … 15078.html
i nie wiem czy się opłaca coś takiego kupić i czy zda to egzamin i bedzie dobrze wyglądało??
a może macie jakiś inny sprawdzony sposób na renowację skóry:p bo jeszcze nie mam tak mocno zniszczonej tylko trochę powycierana na boczkach i gdzie niegdzie delikatnie rysnięta;/
Witam. miałem coś podobnego to tej skóry do swojej... ale ja nie kupowałem tylko dostałem razem z autem... powiem ci szczerze że skóra trochę lepiej wyglądała ten kolor był trochę żywszy ale to trzeba wcierać i wcierać i wcierać taki balsam... to jest bardziej taka farba niż balsam ale daje rade i skóra trochę jakby lepiej trzymała.. troche to drogie na tym allegro bo gość który mi to sprzedawał auto powiedział że kosztuje około 15złą za małe opakowanie czyli gdzieś takie jak to...
Admin♛
igła ma ogarniętą chemie do wnętrza auta
dzięki Panowie:) chyba sobie to zamówię i zobaczymy jaki efekt będzie;p
Igiel_E30 napisał:
Możesz to spokojnie kupić, z kuzynem używaliśmy tego i ładne efekty dawało.
Igieł_E30 mam jeszcze takie pytanko przed użuciem tego preparatu do renowacji skóry czyściłeś czymś specjalnym tą skóre?? tzn. np jakimiś alkoholem do skóry albo czymś innym??
Nie nie nie, niczym nie przecieraj. Żadnego alkoholu, ani rozpuszczalnika. Weź sobie jakąś miekką szczoteczkę, albo szmatkę bawełnianą i będzie git xD A co do alkoholu to jakaś setunia na rozgrzewke nie zaszkodzi Pozdro
Admin♛
jak wyczyścisz to napewno bd lepiej
do skóry dobrw są chusteczki nawilżone dla bobasów czyści i konserwuje
Gość
Ja swoją eko czyściłem takim wynalazkiem, i zrobiła się wizualnie ciemniejsza a świeciła sie jak psu j***a
http://allegro.pl/balsam-czyszczacy-i-p … 21031.html
Ostatnio edytowany przez neptun11651 (2011-11-22 17:20:30)
no jeszcze raz dzięki panowie:) a co do alkoholu to setunia napewno nie zaszkodzi na rozgrzewkę bo już coraz zimniej na dworze:p