FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
http://yfrog.com/1q24052011009j
tak wygląda mój problem
Gość
jeszcze na rudzicy jest jakis koles ale do niego nie mam namiarów a tu masz nr do goscia z kazimierza zadzwon zapytaj 608887436
Gość
Bardzo dobrze robi gość w paprotni.
Gość
jesli chodzi o firmę Lakblachmet to jest Tel.: (63) 241-30-52
Admin♛
Nie wiem czy to jest akurat w paprotni ale tamte rejony jak się jedzie na koło po lewej str gośćiu ma ZABEZPIECZENIA ANTYKOROZYJNE PIASKOWANIE ;za fele 50 zł o ile dobrze pamietam 604 314 778 / 608 695 764
Jest też firma SCORPION zajmują sie malowaniem proszkowym firma znajduje się w Modle Królewskiej zresztą mają strone
proszkowo jeszcze gościu lakieruje w Brzeźnie na światłach w Brzeźnie w prawo (jadą z Konina do Koła) potem prosto aż do dużego budynku z czerwonej cegły ( coś w stylu starej fabryki magazynu) i za tym trzeba skręcić w prawo i pod góreke zresztą są znaki jakieś am że malowanie proszkowo ( dają felgi do tego gościa trafią do tego co piaskuje w paprotni bo oni ze sobą współpracują
felgami zajmuje się jeszcze Menzik ale jego renowacja to papiery ścierne szpachle, podkłady w szprajkach i tak samo z lakierami same szprajki więc chyba nie warto
Gość
gość w paprotni dobrze robi ale się cenią
Gość
chociaż korzystałem też z usług firmy z kazimierza i też byłem zadowolony, cena super
Gość
grochu a co do Twojego problemu to tragedii nie ma, wystarczy papierkiem rant przelecieć i albo pomalować sam rancik albo spolerować na lustro
no dokłądnie nasz znajomy maluje felgi i całkiem dobrze mu to idzie i niedrogo wychodzi. Fajnie kładzie lakier we ViChromie. jak coś to piszcie do mirka o namiar... a jęsli chodzi o piaskowanie felg to nie polecam... niby jest wszystko ok ale jak przychodzi wypolerować rant czy coś to zaczynają sie schody wiem bo sam takie musiałem doprowadzić do porządku i jeszcze nie jestem zadowolonu;/;/
★★★★
guma dlaczego zaczynają się schody przy polerce rantu po piaskowaniu ? szczerze interesuje mnie to bo kolega proponowal mi piaskowanie... i zostałem przy scansolu i papierze antystatycznym :)
ponieważ zostają sie dołeczkii musisz dużo trzeć papierkiem żeby zrobić idealnie gładką powierzchnie. bo jak nie zrobicz idealnie gładkiej to po paście zostają sie czarne krobeczki. ja miałem piaskowaną felge i pomalowaną całą. namęczyłęm sie niesamowicie żeby te małe mikro kropeczki spolerować do aluminium;/;/ ja robiłem nie tylko ranty bo i też całe felgi i na prawde pracy było a było.... skansol i papierki wodne to najlepsze chyba rozwiązanie... a pisaskowanie zabiera ci farbe no troche felgi w zależności od ziarnistości stopu aluminium z którego jest wykonana felga ale to już są tematy z metaloznastwa;p ja bym nie proponował wogóle piaskowania felg... Nawet ten nasz znajomy co robi felgi we Vichromie nigdy tak nie robi. zdziera farbe używa dobrego łacznika i maluje... piaskowanie jest do konstrukcji stalowych a nie do felg aluminiowych to akurat jets moje zdanie.. Pozdro
Gość
Panowie odświeżę trochę temata, o tuż w Kazimierzu już nie robią nic, firma kaput. dzwoniłem dzisiaj i chciałem oddać do prostowania i pupcia :).
jak znacie jakieś zakłady co się tym zajmują to piszcie...