FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
★★
Witam mam problem ze skrzynia czasami przezuca ladnie pieknie a czasami zeby przezucila na wyzszy bieg trzeba wbic 4 tys albo i wiecej obrotow i dopiero przezuci a dziesie tak z dwujki na trojke albo z trojki na czworke jak wrzuca co moze byc nie tak ??
na automatach sie nie znam ale mo¿e tryb sport czy co¶ takiego sie zacina/uruchamia czy co¶ bo chyba jest co¶ takiego w grojcu jest jaki¶ mechanik od automatów jakby co
♚♚
Temat jest prosty zrób prosty serwis skrzyni jak wymiana oleju wraz z filtrem w skrzyni i zacznie dzia³aæ normalnie.
★★
Jak ja kupilem bylo git od nie dawna tak sie robi bede musial rzeczywiscie zobaczyc olej i filter powymieniac no a mam ja ze dwa miesiace i niby byl wymieniany ale tego nie sprawdzalem ale znajomy tez mi mowil ze to lepkoscia czy tam gestoscia oleju moze isc zalezy od skrzyni i jaki samochod
♚♚
I jak wymieni³e¶ olej wraz z filtrem????????????
★★
Wiesz co bylem u mechanika i sprawdzil olej dolal i mowil ze niby olej dobry i taki mechanik ze byl samochod dwa dni u niego i nic nie zrobil bo powiedzial tak ze nie wie co to moze byc nie ma czesci na podmiane zeby sprawdzic no i ze nie ma czasu na pierdoly bo ma powazniejsze roboty i taka gadka byla a brat byl odebrac od niego to powiedzial mu tak ze naprawa od 500 do 3000 tys. a koles jest z Rudzicy i wiecej tam nie zaprowadze .