FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Witam
Mam problem z e90 320d 2006r Brak mocy Najprawdopodobniej filtr dpf zapchany ;/ Miałem uszkodzony termostat i wypalanie się nie załączało i szukam kogoś kto by mi sprawdził autko i zrobił awaryjne wypalanie najlepiej przed DISa
Moderator
słuszna uwaga Marek. nie zauważyłem nawet żeby kolega z e90 chociaż się przedstawił w odpowiednim wątku że o zaprezentowaniu auta nie wspomnę a to są podstawy regulaminu z którym każdy powinien się zapoznać po zarejestrowaniu. Ale że kolega ma BMW i problem i może przez to z nerwów zapomniał to luz, można wybaczyć z tym że nie zapomni tego zrobić. A więc tak: jeżeli masz diesla to ja myśle że najpierw i najtaniej będzie posprawdzać wszystkie wężyki od podciśnienia turbo i egr jak i sam egr i zaworki. to piszę na przykładzie e46 ale diesel to diesel i ma prawo tak samo się zabrudzić. później czyszczenie kolektora dolotowego i tego czujnika co w nim jest bo być też powinien w e90. jeżeli to nic nie pomoże to wtedy faktycznie zając się tym dopalaniem spalin a dokładniej to wywalic to w cholerę. takie usługi świadczą min. niektóre chamownie więc warto podzwonić. koszt to około 700zł i masz spokój. tak bynajmniej kiedyś koleżka mi wspominał. najbliżej to masz chyba do pleszewa do miejscowości Dobra Nadzija i firma która się nazywa goodhope. stronka do nich to www.dyno.pl, zadzwoń i popytaj może coś doradzą. nie reklamuje ich i nawet nie znam i nigdy nie byłem i tylko słyszałem o takiej firmie jak coś
OBSERWATOR‽
Witam wszystkich serdecznie, jak by ktos mial problem z BMW posiadam OPPS MOST z DIS-em oraz Progmanem do kodowania w okolicach Konina. Chcesz wyrzucić DPF ze swojej BMW? A może podnieść moc? Atrakcyjne oferty i ceny. tel 661-550-811