FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Strony: 1
witam was. koñczy sie zima no i zaczê³o sie, zaczê³y mi wychodziæ rude oznaki rdzy, nie sa one du¿e ale troszke ich jest. by³em dzis u lakiernika i mi pow ze nie ma czasu bawic w takie rzczy, mówi ze ma³o zarobi a tak na prawde duzo sie zarobi i zarazem (narobi). nie rozumiem go troszkê no ale có¿. kaza³ mi ¿ebym sprayem malowa³ ale ja nie chce ¿eby mi taki bubel wyszed³. nigdy tego nie robi³em a po 2 za bardzo nie mam na to czasu. znacie moze kogos kto by sie podj±³ tej pracy? wyminie mo¿e co jest do pracy- tylnia klapa dolny rant, drzwi od pasa¿era dolny rant, nadkola, i takie duperele. chce ¿eby to by³o w miare ³adnie zrobione i zeby by³o dosc solidnie. ¿ebym sie cieszy³ d³ugo d³ugo moja bawarka. czekam na wasze odp i jak mo¿ecie zostacie kontakt i lokalizacjie tej osoby mozecie pisaæ na priv. pozdrawiam.
znam ten ból prawdopodobnie bêdê malowa³ swoj±, je¶li lakiernik który mi to zrobi i siê spisze dam ci namiary na go¶cia.
Ostatnio edytowany przez cid (2013-03-13 22:40:08)
gruncik napisał:
wlasnie malo kto chce sie podjasc takich prac jak sie kogos znajdzie to za duza kase
bo jest nad tym troche zabawy przechodzilem to w Fordzie robione byly oba tylne b³otniki :)
Admin♛
jak nie pomalujesz ca³ego elemêtu tylko zaprawki to bêdzie siê odznaczaæ
patryk konin napisał:
jak nie pomalujesz ca³ego elemêtu tylko zaprawki to bêdzie siê odznaczaæ
Patryk nie koniecznie, przepraszam ¿e tak powiem, ma³o w ¿yciu widzia³e¶ skoro tak twierdzisz.
dok³±dnie tak jak Gruncik mówi, chyba ze ci ¿le dobior± Farbe:/ wtedy wiadomo ¿e bedzie widaæ....
Strony: 1