FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
kilka filmików nagranych moim czymś
wszyscy wjazd
http://www.youtube.com/watch?v=VTj0dgLL6_A
wszyscy odjazd
http://www.youtube.com/watch?v=Cr6FR11TQw8
mucha x2
http://www.youtube.com/watch?v=a7M-dPhZmyI
320d
http://www.youtube.com/watch?v=DcdwKGnncYs
no ze szperą to całkiem inna zabawa :) ja po prostu chciałem przydrzeć prawe koło bo lewe juz mam przydarte jak kupiłme i musze zeby równo brały
Admin♛
żeby ciężarówki zostawiały więcej oleju na tym asfalcie też bym się zakręcił
★★★★
Było fajnie. Musi być więcej takich akcji.
"mi sie podoba, skoro fajniej sie krecisz to podrzuc film zeby kazdy mogl ocenic..."
nie kręce się w ogóle bo nie mam czym i nie mam zamiaru katowac jednego koła na asfalcie bo nawet laski na to nie lecą no chyba że jakieś pustaki ale jeśli chcesz zobaczyć dobre "kręcenie" to poproś o rady Bedusia on bez szpery potrafi napie**** jak zawodowiec i jak widać się tym nie szczyci :)
Pozdro
★★★★
OnlieSt napisał:
"mi sie podoba, skoro fajniej sie krecisz to podrzuc film zeby kazdy mogl ocenic..."
nie kręce się w ogóle bo nie mam czym i nie mam zamiaru katowac jednego koła na asfalcie bo nawet laski na to nie lecą no chyba że jakieś pustaki ale jeśli chcesz zobaczyć dobre "kręcenie" to poproś o rady Bedusia on bez szpery potrafi napie**** jak zawodowiec i jak widać się tym nie szczyci :)
Pozdro
nigdy cię nie było nigdy nic nie pokazałes a ciągle wszystko krytykujesz
Ostatnio edytowany przez MUCHA E30/E38 (2013-03-14 22:02:01)
OnlieSt napisał:
Pozdro
Jesli myslisz ze ludzie kreca sie bo laski patrza... to wspolczuje podejscia... mowisz ze jest slabo? pokaz lepiej... nie kazdy od razu jest zawodowcem i cenie chlopakow ktorzy probuja, a jak Ci szkoda kola to zachowaj komentarz dla siebie...
Nie znam teorii dla której ludzie kręcą się po parkingach ale chętnie usłyszę waszą interpretację. Pisząc o laskach miałem na myśli jeden z niewielu tandetnych powodów psęudo kręcenia się. Uważam że mylicie "kręcenie" z driftem. A poza tym to forum nie powstało z myślą o kręceniu bączków na parkingu tylko kiedyś to był wspólny ruch pasjonatów tej marki. Nie dziwię się że założyciele forum przestali brać czynny udział w jego życiu....
Pozdro
Sory ze nie w temacie ale zgadzam sie z toba OnlineSt..wiele osob myli krecenie sie lub jak kto woli krecenie bączków z driftem...a co do driftu to nie robi sie tego bo laski na to leca czy cos w tym rodzaju, tylko dlatego ze sie to kocha....chyba
Ostatnio edytowany przez Lothar (2013-03-16 20:57:25)
polatanie bokiem a tak jak napisałeś poświrowanie troche to są dw rózne tematy , ale każdemu sie śrubka odkeca i wiadomo że trzeba torche tą opone zużyc bo zakłądy wulanizacyjne by nie miały roboty i sprzedaży z opon eheheheh :) szpera to już jest zabawa ale kup teraz dobrą szpere do e30 a najpierw nei sie chłopaki nauczą bez szpery bo ze szperą ta kążdy głupi sie pokreci i polata bokiem.. i prosze Dziewczyny nie drapać sie na forum bo to nie o to chodzi, każdy moze sie wypowiedzieć twarzą w twarz pogadać dogadać się a nie na forum bo niedługo bedzie tak jak na lm konińskim pełno gówniarzy którzy za monitorem mają odwage napisać że znowu wypadek z BMW lub golfem albo Pkny jak to stary temat:/ a jesteśmy społecznością i musimy sie dogadywać albo czasami ugryźć się w język bo nie chodzi o to bo iwdze że sie ludzie nakręcają przeciwko sobie.. widze że robi sie podział ale co tym chcecie udowodnic?? wiem ze z moim zdaniem sie nikt nie liczy jestem jakimś tam małym gościem który stoi gdzieś tam z boku ale jak chce coś powiedziec to zawsze to powiem i nie jest to na forum bo częsciej na spocie twarzą w twarz a nie opirniczanie komuś tyłka z za monitora..