FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Witam wszystkich mam taki problem że ktoś mi przerysowal auto prawie cały bok niby podkładu nie widac ale rysa jest od tylnego koła i przez całe drzwi wie ktoś może czy da rade jakoś usunąć to czy bez lakiernika się nie obejdzie? z góry dzięki za odpowiedz
Gość
można spróbować spolerować. jak rysa nie jest głęboka to może taki zabieg coś pomóc.
polerka oczywiście maszynowa bo ręczna to nic nie da....
jezeli rysa jest tylko powierzchniowa to polerka powinna zalatwic sprawe ja kiedys sam bawilem sie i wypolerowalem swojego bylego forda i wiekszosc rys byla nie widoczna mozna kupic paste polerska i sie pobawic z tym wszystko zalezy od glebokosci rysy :)
ja miałem tak Polo przez cały bok aż do podkłądu niestety nic sie z tym nie dało zrobić i poszedłem do mieszalni lakierów dobrali mi taki kolor pędzelkiem nałożyłem pózniej papierkiem wodnym przygładziłem przypolerowałem jakąś pastą i było lepiej chociaz było to widoczne ale juz tak mnie w oczy nie kuło, 3 elementy do pomalowania do lakiernik by tylko zcierał rece i wtedy 750 by poszło przez jakiegoś kretyna... ręce bym poobcinał za takie coś
Admin♛
Tak jak guma pisze lakier na pędzelku w mieszalni ( tylko nie sama baza bo będzie matowe)
co byś nie zrobił będzie widać skoro to jest rysa zrobiona specjalnie co innego od gałęzi itp ale jak tam ktoś poleciał kluczem czy czymsiś to zawsze bd widać