FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Witam,
Czy znacie może komis DBD w SŁUPCY ? Chciałbym o ile ktoś może aby podjechać do tego komisu i sprawdzić parę samochodów oto dwa z nich :
http://dbd.otomoto.pl/bmw-530-full-full … 78725.html
http://dbd.otomoto.pl/bmw-330-m-pakiet- … 05794.html
Przebiegi są napewno cofane ale bardziej interesuje mnie stan tych aut.
Co do numeru VIN nie udało mi się go zdobyć ponieważ osoba która odbiera telefon powiedziała mi że dzwoni do niej codziennie tyle osób że po prostu nie chce mu się wysyłać. Na pytanie dlaczego nie zamieścił go w ogłoszeniu ? Pip Pip Pip ...
Co do tego czy samochód był lakierowany ? nie wie no bo jak to tak można mieć miernik lakieru mając komis prawda ?
No więc prośba do osób które będą w okolicy i mają czas aby obejrzały samochody tam i powiedziały czy w ogóle jest sens jechać z zamiarem kupna któregoś ?
Pozdrawiam
Gość
z tego co wiem to jest komis w którym pracuje jeden z naszych kolegów z forum... myślę ze nie jest to komis w którym pozwoliliby
sobie na lipe.
Gość
co do zapatrywania się na wytartą gałkę czy tam nakładki pedalów to na takiej podstawie
nie kupuje się auta... jeśli silnik nie jest wyeksploatowany to elementy typu gałka zawsze da się wymienić.
nie powinno się sugerować takimi drobnostakami ważne by auto było sprawne technicznie...
to nie salonowe auto a z drugiej czy kolejnej ręki...
Ostatnio edytowany przez bazyl_3er_ (2012-11-30 13:29:01)
♚♚
spolprog napisał:
No to może się mylę, ale co do BMW e46 to ta gałka nie wygląda jakby miała przejechane 100 tyś tylko znacznie więcej. Ale czekam na opinie innych
Wszystko pięknie ładnie chcesz kupić auto za ponad 30tys i nie chce Ci się pojechać zobaczyć auta na własne oczy ????????
Czegoś tu nie rozumiem ?????????
A że sprzedający nie chce nawet vinu podać to ja bym olał ten komis skoro olewa klienta takie moje zdanie.
Pozdrawiam.
Admin♛
Jak sam nie pojedziesz to sie nie dowiesz po zdjeciach wygląda ok
ale drobiazgowej analizy musisz dokonać sam co innego jak się ma do auta 300km wtedy można kogoś wysyłać na oględziny
Gość
Patryk nie wiemy skąd kolega wstępnie kupujący jest, bo nie napisał. może rzeczywiście ma kawał drogi...
Jestem z Białegostoku czyli mam koło 400 km więc dlatego tutaj piszę. Bo jak już jechać to z zamiarem kupna a nie aby się tylko przejechać więc jeśli ktoś będzie w pobliżu niech oceni jak tam u nich z samochodami, nawet jak ten przebieg nie jest taki jak opisany ale oby wszystko pracowało jak należy a nie żeby stał i ozdabiał mi podwórko.
Pozdrawiam
Gość
no to teraz zrozumiała jest Twoja prośba, przynajmniej dla mnie :)
Admin♛
żeby to było w Koninie to bym z chęciom oglądnoł ale do słupcy specjalnie też nie pojade