FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Witam.
Jestem właścicielką firmy M.T.S która zajmuje się polerowaniem wibracyjnym aluminium i metali nieżelaznych. Firma działa od stycznia tego roku ale dotychczasowa działalność polegała na pozyskiwaniu doświadczenia i dostrojenia procesu technologii obróbki powierzchni. Dostawcą materiałów ściernych oraz chemii potrzebnej do uzyskania najlepszych efektów jest firma Roll Wasch. Jest to Włoska firma która działa na rynku od lat 50 ubiegłego wieku. Więcej informacji udzielam pod numerem tel. 667 344 671 lub monikarurek83@gmail.com Siedziba firmy znajduje się w Koninie . Efekty moich prac można obejrzeć na: http://www.granttrade.com/maszyny-do-ob … ochodowych
Zapraszam zainteresowanych.
Działalność w tej chwili prosperuje pod nazwa Hydro KOM Wszelkich informacji można Uzyskać pod numerem tel 667 344 671. Lub 697 026 962
Ostatnio edytowany przez moniae38 (2014-09-22 13:19:08)
Gość
efekty prac z zdjęc godne... jak wpadną inne fele do mojego żółtka to chyba się skuszę na takie lustereczko :)
HMMMM no efekty sa mega:) a gdzie ma miejsce wogóle ta firma??? ciekawe ile bedzie mnie kosztowało wypolerowanie kolektora ssaćego od M20:) zimą wiecej czasu to bedzie sie myślało:)
Admin♛
chyba więcej się z amelinium połysku wyciągnąc nie da
Fajnie to wygląda:) zwłaszcza ten kolektor który na prawdę mówi mi żeby zrobić ze swoim to samo :) już wiem ile kosztuje bo kolega kiedyś był u was i pytał o felgi... a że tak sie zapytam bedzie jakaś zniżka klubowa hehehhehehehheheh nie no zimą trzeba będzie to ogarnąć
Admin♛
ładne paznokcie
śie tam wszystko świeci ciekaw tylko jestem jaki trwały jest efekt, co miesiąc szmatka i pasta polerska żeby utrzymać efekt wystarczy? czy częsciej
Praca wymaga poświęceń ;-) ŻADNYCH PAST POLERSKICH!!!!!! Tylko czysta woda i delikatna szmatka. Metoda ta gwarantuje długotrwałe utrzymanie się połysku bez utleniania się stopu.
Gość
teraz paznokcie bomba hehe
no coraz ciekawsze te Wasze prace.... oby tak dalej :)
oj naprawde robi wrażenie
Admin♛
ojoj i paznokcie i pokrywka sie pasą