FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
witam ja z Radzym naprawiamy auta rozrzady uszczelki pod g³owicami wszelkie naprawy praktycznie wszystko tez gazem sie zajmujemy wiec jak cos to zapraszamy posiadamy miejsce do robiena posiadam kompa po canie OBDII
dobrze wiedzieæ.. a macie mo¿liwo¶æ pod³±czenia sie do starej e30 z silnikiem m20b20?? a ile bierzecie za wymiamne rozrz±du przy tym w³a¶nei silniku???
guma85 napisał:
dobrze wiedzieæ.. a macie mo¿liwo¶æ pod³±czenia sie do starej e30 z silnikiem m20b20?? a ile bierzecie za wymiamne rozrz±du przy tym w³a¶nei silniku???
PW
★★
a klime bys naprawil? tzn niby sie zalancza ale leci cieple powietrze, bylem nabic i szczelnosc ok, ale facet w wulkanexie stwierdzil ze to albo sprzegielko kompresora albo czujnik...
jak chcecie b³edy kasowac to mam wejscia na obdII i na okragle takie jak do e36 nie wiem jakie ma wejscie e30 ale chyba tez okragle dysponuje dis'em, carsoft'em,ncs'em i inp± jak ktos potrzebuje bardzo to i ista sie za³atwi
★★
a moglbys sprawdzic co boli ta klime?
★★
a masz mozliwosc sprawdzenia tego na komputerze?
★
ja mialem ten sam problem z klima i musialem wymienic elektrozawor jak to ci nie pomoze to moze jeszcze byc modul na wiatraku od klimy spalony
★★
z tego co czytalem to sprezarke mozna sprawdzic odpalajac klime i obserwujac czy kolo od sprezarki sie kreci, powinno sie co jakis czas zalanczac i odlanczac, i zauwazylem ze ta czesc ze srubami stoi w miejscu czyli chyba jednak sprezarka :l a wiecie jak moglbym to jeszcze sprawdzic? i pozostaly osprzet od klimy...?