FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
koledzy bardzo cie¿ko mi sie jedzi co zrobiæ nigdy nie jedzi³em bmw znosi mnie na boki poprpstu masakara jakies wskazówki?>
MarekBMW21 napisał:
koledzy bardzo cie¿ko mi sie jedzi co zrobiæ nigdy nie jedzi³em bmw znosi mnie na boki poprpstu masakara jakies wskazówki?>
a czym je¼dzisz? hamulec nie blokuje kó³? zbierzno¶c ok? nie powinno bujaæ na boki, mia³em kilka bmw i z ¿adnym nie mia³em takich problemów zim±.
i nie chodzi tu o umiêjêtno¶æi bo pierwszy raz jak jecha³em swoim bmw w zime to wrecz przeciwnie by³o to tego co ty piszesz, jazda sprawia³a radosæ
Ostatnio edytowany przez iroonhide (2012-01-15 18:22:01)
Gość
a mo¿e masz wahacze wyeksploatowane a raczej sworznie... i przez to wszystko siê rozje¿d¿a :)
Gość
Hmmm mo¿e chodzi mu o to, ¿e go ty³ wyprzedza jak tak to jest to najpiêkniejsza rzecz w samochodach z tylnym napêdem
neptun11651 napisał:
Hmmm mo¿e chodzi mu o to, ¿e go ty³ wyprzedza jak tak to jest to najpiêkniejsza rzecz w samochodach z tylnym napêdem
no tak ty³ mnie wyprzedza np jak dodam gazu to jade boczkiem;p tylko jak sobie z tym poradziæ? moja 1 jazda to jest moze pojade gdzies na plac i poczwicze kontre nad prostowaniem albo worki z cementem w baga¿nik;][
haha myslalem ze masz cos z geometria ze jedziesz bokiem prosto czy cos :) ja pierwsze auto czyli bmw kupilem w listopadzie czyli nie mialem zadnych umiejetnosci ale o=gdy tylko popadalo wysepilo sie od starszej 50 zl na bene i dzida na miasto na poczatku ronda sie nie zrobi ale boki nakurwialem jak w filmach a trenowalem na kazdym zakrecie czasem obrocilo ale nikt nie zwracal na stare bmw uwagi :) zajebiste zakrety sa jak sie jedzie na osde jak na torze :)
OnlieSt napisał:
haha myslalem ze masz cos z geometria ze jedziesz bokiem prosto czy cos :) ja pierwsze auto czyli bmw kupilem w listopadzie czyli nie mialem zadnych umiejetnosci ale o=gdy tylko popadalo wysepilo sie od starszej 50 zl na bene i dzida na miasto na poczatku ronda sie nie zrobi ale boki nakurwialem jak w filmach a trenowalem na kazdym zakrecie czasem obrocilo ale nikt nie zwracal na stare bmw uwagi :) zajebiste zakrety sa jak sie jedzie na osde jak na torze :)
wiem ja z brze¼na wiem jak tam jest bo czasami jedze;]
Gość
jak ty³ wyprzedza Ciê z lewej to krêæ w prawo, a jak z prawej to krêæ w lewo, staraj siê przy tym krêceniu kierownic± dodawaæ gaz pulsacyjnie nie od razu w pod³ogê bo wtedy zrobisz b±ka
Admin♛
Ostro¿nie z gazem jeszcze bardziej ostro¿nie z chamulcem najgorsze co to z panikowaæ i depn±c hamulec ale tylko trening ci pozostaje jedz teraz na jaki¶ placyk i ¶migaj ustaw sobie jaki¶ karton na ¶rodku i krêæ sie wokó³ niego itp jedz na niego skrêc ko³a depnij gazu jak polecisz bokiem to wci¶nij hamulec i krêc kier± zobaczysz ¿e zero reakcji bêdzie po stronie samochodu ale sie rozpisa³em czuje siê teraz jak Cho³owczyc ucz±cy na kursie w TVN Turbo
Gość
no w sumie Patryk co¶ z Cho³owczyca masz on skacze teraz przez wydmy a ty przez betonowe p³yty
Gość
Hehehe to by³o trafne porównanie
Hahahahah;D No Patryk pogromca misek xD Co zrobiæ ¿eby ty³ przodu nie wyprzedza³? Nic:) Opanowaæ to i cieszyæ sie z przyjemno¶ci:) No ale racja, jaki¶ plac i po¶migaj sobie, zobacz co i jak no bo jednak to tylny napêd. A mnie normalnie szlak trafia ¿e nie moge sobie po¶migaæ, a tyle ¶niegu u mnie... Ale za rok sobie to odbije;)
trzebaby³o byæ z Nami wczoraj to by¶ zobaczy³ jak mistrzowie kierownicy siê potrafi± w dziecinny sposob obrócic na drodze :) nie tylko Ty masz z tym problemy jak na pocz±tek ale kilka dni i tylko bêdziesz siê z tego cieszyæ