FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
http://yfrog.com/1q24052011009j
tak wygl±da mój problem
Gość
jeszcze na rudzicy jest jakis koles ale do niego nie mam namiarów a tu masz nr do goscia z kazimierza zadzwon zapytaj 608887436
Gość
Bardzo dobrze robi go¶æ w paprotni.
Gość
jesli chodzi o firmê Lakblachmet to jest Tel.: (63) 241-30-52
Admin♛
Nie wiem czy to jest akurat w paprotni ale tamte rejony jak siê jedzie na ko³o po lewej str go¶æiu ma ZABEZPIECZENIA ANTYKOROZYJNE PIASKOWANIE ;za fele 50 z³ o ile dobrze pamietam 604 314 778 / 608 695 764
Jest te¿ firma SCORPION zajmuj± sie malowaniem proszkowym firma znajduje siê w Modle Królewskiej zreszt± maj± strone
proszkowo jeszcze go¶ciu lakieruje w Brze¼nie na ¶wiat³ach w Brze¼nie w prawo (jad± z Konina do Ko³a) potem prosto a¿ do du¿ego budynku z czerwonej ceg³y ( co¶ w stylu starej fabryki magazynu) i za tym trzeba skrêciæ w prawo i pod góreke zreszt± s± znaki jakie¶ am ¿e malowanie proszkowo ( daj± felgi do tego go¶cia trafi± do tego co piaskuje w paprotni bo oni ze sob± wspó³pracuj±
felgami zajmuje siê jeszcze Menzik ale jego renowacja to papiery ¶cierne szpachle, podk³ady w szprajkach i tak samo z lakierami same szprajki wiêc chyba nie warto
Gość
go¶æ w paprotni dobrze robi ale siê ceni±
Gość
chocia¿ korzysta³em te¿ z us³ug firmy z kazimierza i te¿ by³em zadowolony, cena super
Gość
grochu a co do Twojego problemu to tragedii nie ma, wystarczy papierkiem rant przelecieæ i albo pomalowaæ sam rancik albo spolerowaæ na lustro
no dok³±dnie nasz znajomy maluje felgi i ca³kiem dobrze mu to idzie i niedrogo wychodzi. Fajnie k³adzie lakier we ViChromie. jak co¶ to piszcie do mirka o namiar... a jêsli chodzi o piaskowanie felg to nie polecam... niby jest wszystko ok ale jak przychodzi wypolerowaæ rant czy co¶ to zaczynaj± sie schody wiem bo sam takie musia³em doprowadziæ do porz±dku i jeszcze nie jestem zadowolonu;/;/
★★★★
guma dlaczego zaczynaj± siê schody przy polerce rantu po piaskowaniu ? szczerze interesuje mnie to bo kolega proponowal mi piaskowanie... i zosta³em przy scansolu i papierze antystatycznym :)
poniewa¿ zostaj± sie do³eczkii musisz du¿o trzeæ papierkiem ¿eby zrobiæ idealnie g³adk± powierzchnie. bo jak nie zrobicz idealnie g³adkiej to po pa¶cie zostaj± sie czarne krobeczki. ja mia³em piaskowan± felge i pomalowan± ca³±. namêczy³êm sie niesamowicie ¿eby te ma³e mikro kropeczki spolerowaæ do aluminium;/;/ ja robi³em nie tylko ranty bo i te¿ ca³e felgi i na prawde pracy by³o a by³o.... skansol i papierki wodne to najlepsze chyba rozwi±zanie... a pisaskowanie zabiera ci farbe no troche felgi w zale¿no¶ci od ziarnisto¶ci stopu aluminium z którego jest wykonana felga ale to ju¿ s± tematy z metaloznastwa;p ja bym nie proponowa³ wogóle piaskowania felg... Nawet ten nasz znajomy co robi felgi we Vichromie nigdy tak nie robi. zdziera farbe u¿ywa dobrego ³acznika i maluje... piaskowanie jest do konstrukcji stalowych a nie do felg aluminiowych to akurat jets moje zdanie.. Pozdro
Gość
Panowie od¶wie¿ê trochê temata, o tu¿ w Kazimierzu ju¿ nie robi± nic, firma kaput. dzwoni³em dzisiaj i chcia³em oddaæ do prostowania i pupcia :).
jak znacie jakie¶ zak³ady co siê tym zajmuj± to piszcie...