FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
kilka filmików nagranych moim czym¶
wszyscy wjazd
http://www.youtube.com/watch?v=VTj0dgLL6_A
wszyscy odjazd
http://www.youtube.com/watch?v=Cr6FR11TQw8
mucha x2
http://www.youtube.com/watch?v=a7M-dPhZmyI
320d
http://www.youtube.com/watch?v=DcdwKGnncYs
no ze szper± to ca³kiem inna zabawa :) ja po prostu chcia³em przydrzeæ prawe ko³o bo lewe juz mam przydarte jak kupi³me i musze zeby równo bra³y
Admin♛
¿eby ciê¿arówki zostawia³y wiêcej oleju na tym asfalcie te¿ bym siê zakrêci³
★★★★
By³o fajnie. Musi byæ wiêcej takich akcji.
"mi sie podoba, skoro fajniej sie krecisz to podrzuc film zeby kazdy mogl ocenic..."
nie krêce siê w ogóle bo nie mam czym i nie mam zamiaru katowac jednego ko³a na asfalcie bo nawet laski na to nie lec± no chyba ¿e jakie¶ pustaki ale je¶li chcesz zobaczyæ dobre "krêcenie" to popro¶ o rady Bedusia on bez szpery potrafi napie**** jak zawodowiec i jak widaæ siê tym nie szczyci :)
Pozdro
★★★★
OnlieSt napisał:
"mi sie podoba, skoro fajniej sie krecisz to podrzuc film zeby kazdy mogl ocenic..."
nie krêce siê w ogóle bo nie mam czym i nie mam zamiaru katowac jednego ko³a na asfalcie bo nawet laski na to nie lec± no chyba ¿e jakie¶ pustaki ale je¶li chcesz zobaczyæ dobre "krêcenie" to popro¶ o rady Bedusia on bez szpery potrafi napie**** jak zawodowiec i jak widaæ siê tym nie szczyci :)
Pozdro
nigdy ciê nie by³o nigdy nic nie pokaza³es a ci±gle wszystko krytykujesz
Ostatnio edytowany przez MUCHA E30/E38 (2013-03-14 22:02:01)
OnlieSt napisał:
Pozdro
Jesli myslisz ze ludzie kreca sie bo laski patrza... to wspolczuje podejscia... mowisz ze jest slabo? pokaz lepiej... nie kazdy od razu jest zawodowcem i cenie chlopakow ktorzy probuja, a jak Ci szkoda kola to zachowaj komentarz dla siebie...
Nie znam teorii dla której ludzie krêc± siê po parkingach ale chêtnie us³yszê wasz± interpretacjê. Pisz±c o laskach mia³em na my¶li jeden z niewielu tandetnych powodów psêudo krêcenia siê. Uwa¿am ¿e mylicie "krêcenie" z driftem. A poza tym to forum nie powsta³o z my¶l± o krêceniu b±czków na parkingu tylko kiedy¶ to by³ wspólny ruch pasjonatów tej marki. Nie dziwiê siê ¿e za³o¿yciele forum przestali braæ czynny udzia³ w jego ¿yciu....
Pozdro
Sory ze nie w temacie ale zgadzam sie z toba OnlineSt..wiele osob myli krecenie sie lub jak kto woli krecenie b±czków z driftem...a co do driftu to nie robi sie tego bo laski na to leca czy cos w tym rodzaju, tylko dlatego ze sie to kocha....chyba
Ostatnio edytowany przez Lothar (2013-03-16 20:57:25)
polatanie bokiem a tak jak napisa³e¶ po¶wirowanie troche to s± dw rózne tematy , ale ka¿demu sie ¶rubka odkeca i wiadomo ¿e trzeba torche t± opone zu¿yc bo zak³±dy wulanizacyjne by nie mia³y roboty i sprzeda¿y z opon eheheheh :) szpera to ju¿ jest zabawa ale kup teraz dobr± szpere do e30 a najpierw nei sie ch³opaki naucz± bez szpery bo ze szper± ta k±¿dy g³upi sie pokreci i polata bokiem.. i prosze Dziewczyny nie drapaæ sie na forum bo to nie o to chodzi, ka¿dy moze sie wypowiedzieæ twarz± w twarz pogadaæ dogadaæ siê a nie na forum bo nied³ugo bedzie tak jak na lm koniñskim pe³no gówniarzy którzy za monitorem maj± odwage napisaæ ¿e znowu wypadek z BMW lub golfem albo Pkny jak to stary temat:/ a jeste¶my spo³eczno¶ci± i musimy sie dogadywaæ albo czasami ugry¼æ siê w jêzyk bo nie chodzi o to bo iwdze ¿e sie ludzie nakrêcaj± przeciwko sobie.. widze ¿e robi sie podzia³ ale co tym chcecie udowodnic?? wiem ze z moim zdaniem sie nikt nie liczy jestem jakim¶ tam ma³ym go¶ciem który stoi gdzie¶ tam z boku ale jak chce co¶ powiedziec to zawsze to powiem i nie jest to na forum bo czêsciej na spocie twarz± w twarz a nie opirniczanie komu¶ ty³ka z za monitora..