FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Gość
wymienić sprężynki na inne albo seria hehe ewentualnie możesz ciachnąc ze dwa zwoje przy tych co masz i będzie miód
Gość
Wybierz trzecią opcje,i będzie prawdziwy bolid A tak na poważnie,kiedyś były w sprzedaży gumy które kładło się pod sprężynę,były różnej średnicy,i grubości.
★★★★
wymienić sprężyny bo gumy lubią wypadać ...
Tanim sposobem sa jak koledzy wyzej pisali gumy w sprężyny ale sie do konca nie zgodzę z tym ze az tak czesto wypadają. Wchodza one bardzo ciasno miedzy oringi i zakłada się je na podniesionym aucie gdzie sprężyna jest rozprężnona a gdy sie auto opuści nie ma możliwość jej wyjęcia. Jesli wypadają to albo auto leci w powietrzu albo sa nie odpowiednio dobrane. Co do droższego sposobu to mozesz sprzedac te sprężyny co masz a kupic inne. Dodam ze mozesz szybko swoje ożenić ze względu na obniżenie ktore wedlug mnie wyglada na co najmniej -80 przód. Sam bym je od ciebie odkupił gdy by nie fakt ze juz sie sezon letni konczy.
.. postanowiłem odświeżyć troszke temat:P .... mianowicie podniosłem troszke bunie ( o 2,5 cm ) niby mało ale już odczuwalna różnica:) Zainwestowałem w gumy pomiędzy zwoje po jednej sztuce w każdą sprężyne;) puki co wszystko ok:P pozdro
★★★★
chłopaszki co jest nie wymiękać glebować !!! hehehe
Admin♛
jeżdze na glebie nie trąb pojebie!!
★★
Kris ty zastosowales te gumy pomiedzy zwoje czy te pod sprezyny? bo tez zamierzam podniesc w swojej lekko tyl...
★★★★
damian na tył możesz kupić gwint zajebiste rozwiązanie :) 120 zł 2 tuleje na gwincie
★★
narazie zalozylem po jednej gumie i poki co jest ok :) od razu poszla w gore