FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Gość
o tym samym myślałem Grzesiu...
Gość
kumpel kiedyś obszywał kiedyś białą eko skórą całą bme w środku to go skasowali 600zł
Gość
nie wiem dokładnie, ale gdzieś na starym... jak sie coś dowiem więcej to dam Ci znac.
Admin♛
i co obszyłeś sobie bume ??
z tego co wiem to są eco skóry ch*jowe i średnie te chusteczkowe wutrzymają max 2 lata i sie zacznie odrywać wierzchnia część od szmaty ale sa eco wtapiane w materiał (po odwruceniu widać że wierzchnia częśc jest wtopiona w szmate) tapicer gwarantuje 10 lat
też sie zastanawiam nad obszyciem ale myśle żeby to zrobić samemu
Ja sam sobie przeszywałem tylną kanapę, nie ma wielkiej filozofii jak się umie szyć na maszynie, ja pobrałem z neta poradnik jak się szyje i się uczyłem :) wyszło nawet nawet:) mam plan obszyć wszystko na nowo, tylko ciężko zdobyć skóre, jest pełno na allegro ale skór meblowych, a to gorsze od eko
★
jest tez tapicer na swietojanskiej od strony starego konina zaraz na poczatku na gorce i bardzo ladnie robi tapicerke bo kiedys mi robil, ale obijal mi welurem fotele, wykladzine podlogowa, boczki i podsufitowke wzial ode mnie 1500 tys. z materialem
Gość
dobrze wiedziec :)
★★★★
na ulicy żeglarskiej jest w miare dobry tapicer (obijał mi skrzynie pod głośniki) a ten na świętojanskiej widziałem białe fotele od cadilaca jak były zrobione to szczęki z podłogi nie mogłem oderwać