FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
★
w realu az oslepiaja teraz czekamy do sezonu zeby je zalozyc
OBSERWATOR‽
Powiem szczerze ¿e nie ma sza³u jak na wibracjê , nie ma lustra jak za tak± cenê.
Ranty w Mahle mleko za tyle kasy powinno byc LUSTRO :)
Radzê popracowaæ nad wykoñczeniem ( lepsza chemia ? ) .....
Dj Darecki napisał:
Powiem szczerze ¿e nie ma sza³u jak na wibracjê , nie ma lustra jak za tak± cenê.
nie podoba ci siê bo nie widzia³e¶ na ¿ywo
a poza tym gdyby nie wychodzi³o czy by³o by co¶ nie tak to ta firma nie robi³a by felg z ca³ej polski mimo silnej konkurencji
Ostatnio edytowany przez tomeke30 (2013-03-24 11:53:25)
Dj Darecki napisał:
kolega Gruncik sobie u nich felgi zrobi³ i powiem szczerze mi siê podobaj± :)
OBSERWATOR‽
Na fotach zawsze lepiej wychodzi , patrz±c na foty " fachowców" wystawiaj±cych na allegro po polerce mechanicznej i nie tylko
Wiêc na ¿ywo wygl±da to zawsze gorzej .
A ma³o to firm poleruj±cych ? jedni robi± lepiej drudzy gorzej i na robotê nie narzekaj± ..
Wiem ¿e ca³okszta³t jest " fajny " ale cena do efektu w tym przypadku nie jest ciekawa wg mnie :)
Bez urazy
Ps. widzia³em efekty polerki wibracyjnej jak co
Ostatnio edytowany przez Dj Darecki (2013-03-24 16:22:33)
★★★★
kozak to wygl±da
★
Dj Darecki napisał:
Na fotach zawsze lepiej wychodzi , patrz±c na foty " fachowców" wystawiaj±cych na allegro po polerce mechanicznej i nie tylko
Wiêc na ¿ywo wygl±da to zawsze gorzej .
A ma³o to firm poleruj±cych ? jedni robi± lepiej drudzy gorzej i na robotê nie narzekaj± ..
Wiem ¿e ca³okszta³t jest " fajny " ale cena do efektu w tym przypadku nie jest ciekawa wg mnie :)
Bez urazy
Ps. widzia³em efekty polerki wibracyjnej jak co
akurat tak sie sklada ze to sa moje felgi co do ceny jestem zadowolony i nie wydaje mi sie zebym duzo zaplacil za ta polerke.
co do efektu na zdjeciach felgi wygladaja gorzej niz na zywo w realu widac zdecydowanie lepiej efekt lustra, takze zapraszam do obejrzenia efektu prac kolezanki, a pozniej do negatywnego komentowania jak sie spodobaja.
Admin♛
jak widaæ ¿e na stole le¿y butelka TIGERa to ju¿ jest dobrze ;D
To siê Arras ucieszy bo je¶li dobrze kojarzê fele s± z zielonego e36 V8 :)
♚♚
No jakie¶ znajome te felgi