FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Używany gaz Panowie gazownicy nie chętnie zakładają, bo mają z tego mały zysk, gadają że stary i mogą być problemy później w eksploatacji itp żeby tylko kupić u nich nową instalację.
Używane instalacje gazowe są na szrotach, w Pleszewie na 100% (po lewej stronie taki dość spory szrot) bądź na allegro, ceny różne zależy od typu i rocznika. Z mikserem coś 200zl a sekwencje od około 600zł. Proponuję założyć to samemu i jechać do gazownika na regulacje coś koło 50zł. Warto zwrócić uwagę na wiek butli gazowej i czy posiada ona papiery. Pozdro
Gość
Jacek podjedź do Kawnic do Michalaka zapytaj, może akurat
aa u lewandowskiego się pytałeś?
w Kawnicach w którym miejscu? A do Lewandowskiego pojade w przyszłym tygodniu sie dowiedzieć czy coś takiego w ogóle robi...
Gość
W kawnicach skręcasz przed cmentarzem albo za cmentarzem... już nie pamiętam...w prawo, w taką polną droge...jedziesz kawałek i od razu widać jego nowy warsztat. z drogi jak się jedzie to widać nawet szyld :)
Gość
502 423 662 jego numer telefonu
Za założenie w granicach 600 zł a instalacja ma pól roku tylko jeszcze nie wiem czy własciciel tego gaziola nie kupi fury bez gazu jesli kupi z gazem to dam ci znac wtedy na bank sprzeda :) Albo mozesz poszukac cos sam najlepiej firmy STAG to z założeniem nie ma problemu
Admin♛
ja kupiłem sekwencje za 270zł bez butli firmy Star Gaz Polaris i nikt nie ma interfejsu do tego michalak nie założy bo sie go pytałem bd doradzał kupić nową
temat do ogarnięcia tylko troche zabawy
najlepiej kupić STAG-a to zakłada teraz każdy więc mają interfejsy programy i troche wiedzy na allegro nowa sekwencja bez butli 600zł najtańsza
Admin♛
najpierw sobie nagraj gościa który ci powie że ci założy gaz zapytaj jakie firmy wchodzą w gre i dopiero kup instalacje
Gość
Z tego co wiem to jest problem nie tyle z zakładaniem,a z otrzymaniem homologacji na taki gaz... może tak jak piszą koledzy wyżej jeśli kupisz używaną instalacje a nową butlę to wtedy tak...