FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Panowie gdzie w Koninie lub okolicy przyciemniaj± szyby, jaka orientacyjna cena za ty³? Wie kto¶?
Moderator
polecam szyby Pilkington. znajduj± siê z ty³u za konwartem. dobrze ogarniaja a co do ceny to nie mam pojecia ale pewnie poni¿ej 400z³ nie bêdzie
By³em w dwóch firmach
- Pilkington na Przemys³owej 450z³
- Jaan auto szyby na Poznañskiej 500z³
Nie chodzi tutaj o te 50z³ tylko o dok³adno¶æ i fachowe wykonanie. Co polecacie? bo na razie jest 1:0 dla Pilkington dziêki opinii Seby
Je¶li chodzi o Aba-Glass to niestety nie mam dobrej opinii jeszcze z czasów u¿ytkowania Opla (nieestetycznie wymieniona przednia szyba) pyta³em siê równie¿ o przyciemnienie szyb w³a¶nie do Opla to powiedzieli mi oko³o 550z³ za ty³.
Umówi³em siê na pi±tek do Pilkington-a, go¶ciu wyda³ siê najbardziej konkretny... i teraz pytanie do Was jak bardzo przyciemniæ szyby? Ja niestety nam zerowe do¶wiadczenie w tym temacie
Moderator
tam oni maj± chyba 4 odcienie czerni wiêc ³adnie wygl±da ten przed ostatni. taka ca³kowicie czarna to moim zdaniem nie ³adnie wygl±da i to jeszcze w e60 to ju¿ ca³kowicie hehe. a je¿eli maj± 3 odcienie to ten drugi bo ju¿ nie pamiêtam. wiem ¿e chcia³em ten przed ostatni do beetla ¿ony
te¿ w³a¶nie wydaje mi siê ¿e takie zupe³nie czarne szyby to nie bardzo
Szyby ju¿ przyciemnione, firma Pilkington naprawdê godna polecenia, ch³opaki znaj± siê na rzeczy! dziêki seba za namiar
Moderator
to bardzo siê ciesze:)