FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
★
Hej !
Kamil, Wieruszew, E30 318i Sedan na wąskiej lampie.
Pozdrawiam i życzę szerokości !
SZANUJMY SIĘ NAWZAJEM !!
Admin♛
Witam
ładuj zdjęcia na serwery i chwal sie nie szeroką lampą
★
Pochwalę się moją WĄSKĄ LAMPĄ jak ją umyję, bo na razie przez ostatnie dni była woda i błoto i troszkę się ubrudziła : (... fotki planuje wstawić Środa/Czwartek, gdyż wtedy zapowiadają niezłą pogodę z mega słońcem, także wypucuję moją Bawarkę i koniecznie się pochwalę : ).
★
Parę fotek już mam, jak się prezentuje od zewnątrz i wewnątrz, lecz poczekam na lepsze fotki do Środy/Czwartku, gdy będzie WYPUCOWANA : ). Śledzę dział związany ze Spotami i jak zorientuję się, że jakiś będzie i będę miał czas, żeby wpaść to z miłą chęcią przyjadę moją Bawarką : ).
Poczekajcie do Środy/Czwartku na fotki ;>.
Czołem !
★
cid - Tak, to właśnie mnie spotkałeś pod Lewiatanem w Gosławicach : ).
P.S. Dzięki za powiadomienie o niewyłączonych światłach ; ) !
Szerokości Panowie !
Siema siema :) Pkazuj nam swoja maszyne :)
★
Dokładnie tak jak mówisz! Trzeba oszczędzać prąd, bo drogi ;P Tym bardziej jak ma się gdzieś jakieś przebicie w instalacji ;/.. bo prąd cały czas z akumulatora zostaje pobierany.. coś mi zwyczajnie ten prąd PODPIERDZIELA ;D. Nawet gdy stoi bezczynnie na działce . Musze koniecznie rozwiązać ten problem! Jak na razie pozostało mi jedynie zdejmować jedną klemę z akumulatora, żeby prąd nie zostawał pobierany ; ).
Zawitałem dzięki Tobie ;D! Dzięki wielkie za informacje :)!
P.S. Fajnie się skradałeś swoją E36 jak jechałeś za mną ;D. Ja Cię kurcze cały czas w lusterkach obserwowałem ^^.
Do Środy, do zdjęć, do prezentacji Panowie :) !
Czołem !
★
Wstawiłem moją Bawarkę tam gdzie trzeba : ).
Zapraszam do oglądania i komentowania ; ).
P.S. Dziękuję za miłe przyjęcie : ) !
Pozdrawiam !
hej
Moderator
siema