FANI MARKI Z KONINA I OKOLIC
Witam. Mam pytanie czy felga 19" przód 8.5J ET14 i tył 9J ET18 (otwór centrujący 72.56) podejdzie to e46 sedan na glebie AP bez ingerencji w nadkola? Jeśli tak to z jakimi oponami. Z góry dziękuje za odp.
Gość
z tego co się orientowałem na innych forach, to nawet 18" 8J ET 15 podobno nie wejdzie do e46 bez rzeźby nadkoli...
Gość
czyżby ori od M3???
bazyl_3er_ napisał:
czyżby ori od M3???
nie :)
adri4n napisał:
z tego co się orientowałem na innych forach, to nawet 18" 8J ET 15 podobno nie wejdzie do e46 bez rzeźby nadkoli...
to lipa bo się napaliłem na te koło
Ostatnio edytowany przez iroonhide (2013-02-01 20:48:48)
Gość
ja jak miałem 7er też myślałem nad tym kołem :) pewnie gdybys dał jakieś 235/35 i jakiś negatyw to jakoś byś je upchnął :)
Gość
gdybyś miał możliwość przymiarki to bylby luzik :) tak jak pisałem wcześniej, pokombinować z oponką i negatywem.
Nie ma rzeczy niemożliwych :)
Gość
wydaje mi sie ze na tej fotce ma tylko pozaklepywane nadkola i reszte zrobił już dobraniem oponki, ale może sie mylę.
poszukaj jeszcze na innych forach, bo tu nikt jeszcze z takim hardcorem nie walczył
jeśli dobrze pamiętam i się nie mylę to cupety w E46 miały troche szersze nadkola jak sedany czy touringi..
Gość
jak chcesz to możemy się w któryś dzień umówić to sobie przymierzysz moją 18stkę ze zbliżonym ET i będzie wiadome czy wejdzie czy nie :)
Gość
spoko. nie ma sprawy :)
Ja mam u siebie 19' tył szerokosc 10 cali oponki 225/35/19 przednie 9 cali 215/35/19 przy standardowych nadkolach tarlo na skreconym gwincie zmienilem nadkola na M3 i tyl zrolowalem i spokoj z przodem tył dobiał ale dolozylem odboje na amorkach wiec sklada sie idealnie a takto wystrczy lekki kont zeby kola pracowaly do srodka i jest git :)